Από το προσχέδιο στο τελικό


Διαθέτουμε έναν πανίσχυρο επεξεργαστή εικόνας που προσφέρει πολλαπλά επίπεδα, μάσκες και κανάλια. Εξασφαλίζουμε την απόλυτη ανάδειξη των χρωμάτων εδώ και 30 χρόνια, προσφέρουμε εκατοντάδες φίλτρα και άλλα τόσα ειδικά εφέ, ενώ η γκάμα εργαλείων σχεδίασης μας κάνει το επεξεργασμένο αποτέλεσμα απίστευτα εντυπωσιακό. Από το πρώτο κλικ, στο απόλυτο «κλικ».

Από το πρώτο κλικ, στο απόλυτο «κλικ».


 

Από την οθόνη στο χέρι σου


Ψηφιακές/Plotter/Offset: οι εκτυπώσεις μας είναι ζωντανές, δίνουν σάρκα και οστά σε ό,τι περνάει από ένα δημιουργικό μυαλό.
Ανταποκρινόμαστε σε προκλητικά κοπτικά, ανθεκτικά λαμιναρίσματα, γνωρίζουμε καλά τα μυστικά κάθε ανάγλυφης/letterpress υφής αλλά και της πλαστικοποίησης. Κατασκευάζουμε από μεγάλα lightboxes και wobblers που ξεχωρίζουν, μέχρι κομψές καρτολίνες, table tent και αυτοκόλλητα διαφόρων μεγεθών. 

Από τις δύο στις τρεις διαστάσεις


Εξασφαλίζουμε την υλοποίηση των πιο ιδιαίτερων και εξειδικευμένων κατασκευών. Κατασκευάζουμε και εκτυπώνουμε customized συσκευασίες από εδώδιμα και ποτά μέχρι μουσικά allbums και βινυλια, pop up κάρτες, folders με απαιτητικά κοπτικά. Ειδικευόμαστε στη δημιουργία των πιο πρωτότυπων και δυσκολων κατασκευαστικά προσκλήσεων.
Δεν εκτελούμε απλώς, είμαστε παρόντες στην εξέλιξη μιας ιδέας, τη βοηθάμε να ανθήσει και την «προστατεύουμε» με οικονομικές, πρακτικές, γρήγορες και ποιοτικές λύσεις

 

Από την ιδέα στην υλοποίηση 


Η οπτική επικοινωνία μας αφορά. Υποστηρίζουμε όλο το φάσμα της εταιρικής ταυτότητας σε κάθε στάδιο. Ενθέτουμε ό,τι μπορείς να φανταστείς σε διαφημιστικές καταχωρίσεις, βοηθάμε να βγει ρεαλιστικό ακόμη και το πιο σουρεαλιστικό concept, και λειτουργούμε υποστηρικτικά, ώστε ο κάθε πελάτης να χτίσει δημιουργικά την εικόνα του. Αναλαμβάνουμε να εξελίξουμε και να υλοποιήσουμε τα concept των επαγγελματιών του χώρου που χρειάζονται γρήγορες και άμεσες λύσεις.

 

Από τον υπολογιστή σου
στο παγκόσμιο δίκτυο


Κατασκευάζουμε και σχεδιάζουμε λειτουργικές ιστοσελίδες με άποψη, αισθητική για ευχάριστη και δίνοντας έμφαση στην αποτελεσματική πλοήγηση. Χτίζουμε κώδικα από την αρχή, προτείνουμε λύσεις, παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις και επιστρατεύουμε τις πιο σύγχρονες τάσεις στην ανάπτυξη ιστοσελίδων. Υποστηρίζουμε την προώθηση των πελατών μας με την την παραγωγή εταιρικών videos & animated banners και TV spots.